Olen Veera Vuorento, koulutukseltani pukuompelija, stylisti, yrittäjä ja sisustaja.

 

Olen toiminut tekstiilialan yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Erikoisosaamistani on asiakaslähtöinen suunnittelu, kaavoitus ja tuotteistaminen. Motivaatio tekemiseeni syntyy tarpeesta toteuttaa itseäni tekstiilien kanssa ja päästä luomaan jotain kaunista, kestävää ja ekologista. Arvomaailmani perustuu kestävään kulutukseen, kotimaisuuteen sekä uusiokäyttöön mahdollisuuksien mukaan.

 

Tarjoamani palvelut ovat mittatilaustuotteet, sarjatyöt, yksilöllinen suunnittelupalvelu, sisustustekstiilit ja korjausompelu. Työhuoneeni sijaitsee Aurinkorinteellä, Arrankorvessa. Kaikki tapaamiset sovitusti ajanvarauksella. Vuoden 2020 elokuun loppuun asti olen äitiyslomalla ja jatkan töiden tekemistä osa-aikasesti syyskuusta eteenpäin. Töitä otan vastaan sovitusti noutamalla tai postin välityksellä.

 

Minulla on valikoima ompelutarvikkeita myynnissä Lammin Kopin aulassa. Myynti tapahtuu Parturi-Kampaamo Jaden aukioloaikoina heidän kassaansa. Jos sinulla on tarvikkeiden osalta tarpeita, joita valikoima ei täytä, ota yhteyttä ja tilataan sinulle tarpeelliset tuotteet.

 

Yhteistyötä innolla odottaen,

 Veera Vuorento