KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

 

 

 

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, perinteeseen pohjautuva ja edelleenkin kehittyvä suomalainen hoitomuoto, jossa ei niksauteta eikä naksauteta.

 

Hoidon tavoitteena on tasapainottaa kehon kineettinen ketju eli tukiranka. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa parannetaan nivelten, lihasten sekä sidekudosten liikkuvuutta pehmeästi venyttämällä niitä asiakkaan omaehtoisia liikeratoja hyödyntäen

(eli mobilisoidaan).

 

Hoidossa avataan hellästi lihaskalvoja sekä parannetaan kudosnesteiden kiertoa ja hermotoimintaa. Kalevalainen jäsenkorjaus tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti, jalkateristä päähän asti.

 

Hoito suoritetaan selinmakuulla alusvaatteisillaan lämpimän peitteen alla sekä istualtaan jakkaralla. Hoidon kesto on 1,5-2 h. Lapsilla ja senioreilla yleensä hieman lyhyempi.

Jo yksi hoitokerta voi auttaa. Työperäiset ja pitkän ajan saatossa muokkautuneet virheasennot yleensä vaativat useamman hoitokerran. Jokainen keho on ainutlaatuinen ja ottaa tarvitsemansa ajan toipumiseen.

 

Säännöllinen kehonhuolto auttaa pitämään kehosi tasapainossa ja elastisena, esimerkiksi yllättävien traumojen kohdatessa.

Hoitoa ei voi tehdä akuutisti sairaalle (esim. flunssa, kuume, tulehdukset, revähtymät, leikkaukset, syövän akuutti/hoitovaihe, alkuraskaus).

 

Tiedustele rohkeasti tarkemmin mikäli mieltäsi askarruttaa voitko tulla hoitoon.

 

 

Ilahduta läheistä lahjakortilla. Myös tulostettavat lahjakortit kätevästi sähköpostitse.

 

taru@taruvarpaat.fi

Tutustu tarkemmin www.taruvarpaat.fi

 

Peruutathan aikasi vähintään 24h ennen. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan hoidon hinta.

 

Maksutapoina käteinen ja kortti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.